Válasszon kedvére akciós csomagajánlatainkból!
Új csomagjaink:
Villány környéki borbarát hétvége: Ajánljuk a bor szerelmeseinek, akik szeretnék több pincén keresztül megismerni a méltán híres villányi borvidék testes vörös- és harmonikus fehérborait. A csomag tartalmazza: fogadóitalt és bekészített ajándékot, szállást két éjszakára, reggelit, egy üveg kitűnő villányi bort, egy alkalommal transzfert Villányba, majd vissza a szállásra, továbbá korlátlan wifi használatot, zárt parkolót. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára: 29.000- HUF / 2 fő / 2 éj. A részletekért hívjon, vagy írjon nekünk emailt!
"Újra itt van, újra itt van, újra itt van a nagy csapat...": Csapatépítő tréningek helyszíneként válassza a teljesen felújított, igényes vendégházunkat - a FLÓRIÁN VENDÉGHÁZAT -, ahol mind az udvar, mind az ilyen célra is megfelelő közösségi helység vagy a FLÓRIÁN PINCE (18 főig) biztosítja a megfelelő helyszínt. Szállást, több napos foglalás esetén, kétágyas szobákban 10 főnek tudunk biztosítani. „Csapatépítő tréning” csomagunk tartalmazza a teljes napi ellátást háromszori étkezéssel, díjtalan wifi használatot, zárt parkolót és a helyszínül szolgáló létesítmények és az udvar díjtalan használatát. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára fejenként: 8.000- HUF/nap 10 fő alatt, 7.000- HUF/nap 10-20 fő között + szállásfoglalás esetén a normál árból 10% kedvezmény. Részletekért keressen minket!
Romantikus pihenés Villánykövesden: Ne csak a Valentin napon lepje meg párját egy romantikus hétvégével! Vendégházunk csendes, nyugodt és kellemes kikapcsolódást ígér a hozzánk ellátogató szerelmeseknek. Kiváló meglepetés, emlékezetes ajándék, egy a villányi borvidéken eltöltött hétvége. A csomag különlegessége, hogy a félpanziós ellátás részeként, Önök első este, egy meghitt vacsorát, valamint a legfinomabb villányi borok közül egy üveggel - ajándékként - fogyaszthatnak el. Második vacsorájukat a villánykövesdi Fülemüle Csárdában szolgálják fel az Önök teljes megelégedésére. Ideális akár évfordulók megünneplésére is... A csomag tartalmazza: fogadóital, bekészített meglepetés, szállás két éjszakára két fő részére, félpanziós ellátás (első nap egy meghitt vacsora), egyszeri kedvezményes kupon két fő részére a siklósi Thermal Spa élményfürdőbe, kerékpárhasználat egy napra, korlátlan wifi használat, zárt parkoló. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára: 39.900- HUF / 2 fő / 2 éj. Szerezzen párjának emlékezetes és örömteli napokat, s mi mindenben a segítségére leszünk!
Wellness mindenkinek mindenkor - érezze jól magát testben és lélekben!: A kikapcsolódásra vágyók összeköthetik a wellness élményeit egy békés, nyugodt vidék, a villányi borvidék megismerésével. A kényelmes, csendes, hangulatos vidéki szállásunk már önmagában garanciája az Ön nyugodt pihenésének! Félpanziós ellátással gondoskodunk a további kényelméről. A siklósi Thermal Spa élményfürdője pedig az aktív pihenést biztosítja Önnek és akár az egész családjának. S ha szeretné felfedezni a környéket, mi biztosítunk az Ön/Önök számára kerékpárt, hogy az ismeretlen vidék felfedezése és a letekert kilométerek után, kellemes elégedettséggel üljenek le a vacsoraasztalhoz, és kortyolgassanak el néhány pohár jellegzetes villányi bort. A csomag tartalmazza: fogadóitalt, bekészített ajándékot, szállást két éjszakára, reggelit, vacsorát, melyet első este a FLÓRIÁN VENDÉGHÁZBAN (a vacsorához egy üveg villányi bort szolgálunk fel), második este pedig a villánykövesdi Fülemüle csárdában fogyaszthat el, továbbá egy napra szóló (2 fő részére) ingyenes belépőt a siklósi Thermal Spa élményfürdőbe, kerékpárhasználatot egy napra, korlátlan wifi hozzáférést, és autójának zárt parkolónkban való elhelyezését. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára: 44.000- HUF/2 fő/2 éj. A részletekért hívjon, vagy írjon nekünk emailt!
Kulináris Élvezetek Baráti Társaságoknak Villánykövesden: Ajánljuk ezt a csomagot mindenkinek, családoknak, baráti társaságoknak, kisebb céges rendezvényekre, akik a bor élvezetét el sem tudják képzelni másképp, mint remek ételek társaságában, ahol fontos az igényesség, mind a borok, mind az ínyenc falatok tekintetében. Gyönyörű, családias vendégházunk nemcsak esztétikai élményt és kellemes kikapcsolódást, pihenést jelent majd az Önök számára, hanem a félpanziós ellátás keretén belül (az előre egyeztetett igények alapján) odavarázsoljuk széles választékát a villányi boroknak, hogy elbűvöljék Önöket utolérhetetlen zamatukkal, és méltó kísérői legyenek a finomabbnál finomabb ételeknek. A csomag tartalmazza: a szállást két éjszakára, félpanziós ellátást (vacsorát mely első este a FLÓRIÁN VENDÉGHÁZBAN - ínyencségek előzetes egyeztetés szerint, grillezés, kemencében sütés -, továbbá páronként napi egy üveg kiváló bort, a második napi vacsorát a villánykövesdi Fülemüle csárdában), korlátlan wifi használatot, zárt parkolót, fogadóitalt, bekészített meglepetés ajándékot. Mind az öt szoba (10 fő) együttes foglalása esetén kizárólagos használata a közösségi helységnek (léghoki és billiárd asztal használata) a teljes foglalás idejére. A csomag nemzeti ünnepeken és kiemelt hétvégeken nem foglalható! A csomag ára: 42.000- HUF / 2 fő / 2 éj. A részletekért hívjon, vagy írjon nekünk emailt!
Figyelje akcióinkat! Keresse kiemelt ajánlatainkat!
Home
About us
Gallery
Services
Prices
News/Actions
Contact us
Guestbook
Links

grapes