AJÁNLATUNK: NÉZZE MEG ÚJ, MODERN KIALAKÍTÁSÚ OLDALUNKAT!

Új oldalunkon még több információval, ajánlattal és képpel mutatjuk be vendégházunkat.

www.villanyvagyok.hu

villanyvagyok

A Flórián Vendégháznégy napraforgó szeretettel várja új és „régi” vendégeit, akik remélhetőleg ezután is, a kedves kiszolgálás és a kényelmes szállás nyújtotta elégedettség hatására, keltik további jó hírünket és ajánlanak barátaiknak, ismerőseiknek…

Vendégházunk 5 darab 2 férőhelyes (franciaágyas ill. két külön ágyas) felújított szobával áll rendelkezésre, melyek mindegyikéhez külön fürdőszoba tartozik. A szobák LED tévékkel felszereltek, és a vendégház teljes területén wifi-s internetelérés biztosított. Az autók számára zárt, kamerákkal felszerelt parkolót biztosítunk.

Vendégházunk udvarán grillező hely került kialakításra, de szolgáltatásaink között megtalálható a bográcsozási lehetőség is. Az így készített ételek elfogyasztására pedig, többek között, egy hangulatos, nyitott teraszon is módjuk van. Így nem csak szállóvendégeink számára nyitott a lehetőség, de ínyenc baráti társaságok, születésnapot ünneplő családok, barátok, vagy akár kisebb cégek is szervezhetnek hozzánk napközben is rendezvényeket, partikat. És mi igyekszünk mindenben segítségükre lenni, hogy igazán emlékezetessé tegyük a nálunk töltött órákat, napokat. A szálláson felüli szolgáltatásokért kérje egyedi árajánlatunkat!

Nézze meg galériánkat, és foglalja le szállását már most! Készpénzes, előre utalásos és SZÉP kártyával történő fizetés lehetséges. Részletekért keressen meg minket!

Amennyiben szeretne ellátogatni hozzánk, a kapcsolat menüpont alatt megtalálja elérhetőségeinket.

Az érkezés napján szeretettel várjuk Önt 14:00 és 20:00 között a villánykövesdi Flórián Vendégházbannégy napraforgó, s bízunk benne, hogy a nálunk eltöltött idő, a nyugalom, a finom borok, mind felejthetetlen, kellemes élményt jelentenek majd Önnek és párjának, a barátainak vagy akár munkatársainak!

 

Bemutatkozunk
Kezdőlap
Galéria
Szolgáltatásaink
Árak
Hírek/Akciók
Kapcsolat
Vendégkönyv
Linkajánló

grapes